Støtt helseforsikring for de ansatte på IOP!

IOP Norge setter nå i gang en innsamlingsaksjon for å dekke helseforsikring for de ansatte hos IOP Tanzania. Helseforsikring gir de ansatte trygghet og stabilitet i en utfordrende tid. 

Noen av jentene på barnehjemmet sammen med frivillige fra Norge

IOP Norge samlet i 2021 inn NOK 100 000,- i en koronakampanje, hvor pengene som ble samlet inn blant annet gikk til helseforsikringer. Bakgrunnen for innsamlingen var at IOP Tanzanias økonomi var skadelidende som en følge av pandemien, og dette er også årsaken til at behovet består i 2022. 

Helseforsikringen gjelder den ansatte med familie og dekker utgifter til behandling, medisiner og sykehusopphold ved sykdom. – I tillegg må man i Tanzania selv dekke alle måltider i løpet av et sykehusopphold, så det sier seg selv at en helseforsikring er helt avgjørende om man blir syk. Tilbakemeldingene fra Ilula er at en slik forsikring gir de ansatte viktig trygghet og stabilitet, spesielt i en tid med pandemi, sier styreleder i IOP Norge, Ingunn B. Christiansen. 

Hos IOP jobber det lærere, sosialarbeidere, kontorpersonale og mange andre som hver dag gir barn og unge i Ilula mat, omsorg og læring. Ved å støtte vår innsamlingsaksjon gir du et viktig bidrag til at de kan fortsette å utføre dette arbeidet!

Vi takker på forhånd for alle bidrag!

Penger kan settes inn på IOP Norges gavekonto: 1503 30 62084. Merk innbetalingen «Helseforsikring 2022».

Penger kan også sendes via Vipps til nummer 18441. Merk innbetalingen «Helseforsikring 2022».  

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.